בעזרת האופניים, כך אני מתכוון לחיות לנצח- 6.4.2021.

פרטים

נפתח ב: 06/04/2021
סוג: טיול בארץ
 125 תמונות
 1 תגובות
 382 צפיות

נפתח ע"י

קבוצה

מסלול

לא נבחר מסלול
חיי נצח נמצאים במרחק של כמה פריצות דרך מדעיות בלבד, ולכן בשלב זה, עצתי למי שמעוניין להצליח לחיות לנצח, היא להישאר בחיים עד שאותן פריצות דרך מדעיות יושגו, ויאפשרו להאריך באופן משמעותי את משך חיי האדם. "המטרה למעשה היא להישאר בריאים זמן רב מספיק כדי שנגיע לנקודה שבה יהיו לנו את הטכנולוגיות העתידיות הללו". ישנם שני גשרים בדרך להארכה חדה של משך החיים: • "הגשר הראשון הוא מה שאנחנו יכולים לעשות ממש עכשיו, וחלק גדול בכך הוא בתחום התזונה, מכיוון שמה שאנחנו מכניסים לגוף שלנו, משפיע עמוקות על בריאותנו". • "הגשר השני הוא, פעילות אינטנסיבית באימונים. כולם מסכימים שפעילות גופנית טובה לבריאות, אבל גם אותה חשוב לעשות נכון. כך תבדקו אם האימון שלכם אכן יעיל שאינכם לוקחים על עצמכם יותר מדי או פחות מדי". אחת המטרות העיקריות של ספורטאים, מתאמנים ובכלל אנשים שהכושר הגופני חשוב להם, היא להתעלות על עצמם ולהתקדם במהלך האימונים משיא אל שיא. כך הם מוודאים שתהיה מגמת שיפור מתמדת ושגופם לא יסתגל לאימון ולכן יגרע מהיעילות שלו. מנגד, כשמעלים בצורה לא מבוקרת את רמת הקושי, את משך האימון או את תדירות האימונים, מסתכנים בעומס יתר, קריסה ופציעות. מכאן נולד הצורך לפתח שיטות יעילות למדוד את עוצמת האימון ולקבוע על פי המדדים הללו את העומס האופטימלי לכל מתאמן. המטרה היא למצוא רמה שתאתגר אותו, אך לא תפגע בו. במילים אחרות – אנחנו רוצים שהאימון יחשל אותנו, בלי להרוג אותנו. אנשים שמתאמנים באופן קבוע, מאמנים למעשה את הלב ומלמדים אותו להזרים את הדם טוב יותר ולספק לגוף ביתר יעילות את החמצן הדרוש לו. מעניין לציין שנפח הפעימה מושפע גם מהתנוחה שבה אנחנו נמצאים במהלך הפעילות. בספורט כמו שחייה, שאנחנו נמצאים בו במצב אופקי, כוח הכבידה פועל בצורה שווה על כל הגוף. לדם קל יותר לחזור ללב מפלג הגוף התחתון ולכן נפח הפעימה בשחייה קטן יותר מזה שרואים בריצה. "מאחלת לכולם, שבוע מקסים". פיירו קישור מצורף לגלריה:

שאלות ותגובות

נכתב ב - 06/04/2021 12:54:44

בעזרת האופניים, כך אני מתכוון לחיות לנצח- 6.4.2021.

סיפור רכיבת הבוקר:

השכם בבוקר, יצאתי לאימון בוקר לדווש בשבילים. פעילות גופנית היא אם כן, אחד המרכיבים החשובים ביותר בשמירה על אורח חיים פעיל ובריא, אבל גם אותה צריך לדעת איך לעשות. הגוף זקוק לפעילות, אך באותה מידה נחוצה לו המנוחה וההזדמנות להתאושש כראוי מהמאמץ והעומס שהפעילות מטילה עליו.

כידוע לכם אני מדווש, עוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית, חמישה פעמים בשבוע אתם ודאי יודעים שהמאמץ הכרוך בה גורם בין השאר להתרוממות רוח, תשישות, כאבי שרירים, ודחף בלתי נשלט לאכול. אבל קרוב לוודאי שהיא לא גורמת להתקררות או לתחלואה אחרת, כך קובעת סקירת מחקרים חדשה שמפריכה מיתוסים לגבי הקשר שבין מערכת החיסון לכושר גופני אינטנסיבי. לפיה, בניגוד לאמונה הרווחת, כושר גופני שכזה לא מדכא את מערכת החיסון אלא דווקא מחזק אותה. כידוע לכם, פעילות גופנית מאומצת מחזקת את מערכת החיסון של ספורטאים.

חזרתי הביתה, נהניתי ממזג האוויר הקריר של שעות הבוקר, והחוויה מאתגרת, ומרתקת.
• זמן רכיבה: (4:24) ארבע שעות, ועשרים וארבע דקות בלבד.
• תוספת של עוד כמה ק"מ לרפרטואר: 52:21 קילומטר.
• עלייה - טיפוס מצטבר: 295 מטר.
• ירידה - טיפוס מצטבר: 325 מטר.

"מאחלת לכולם, שבוע מקסים".
פיירו
קישור מצורף לגלריה:

הוספת תגובה

להוספת הודעה הנך חייב להיות מחובר לאתר