5 כוסות פצפוצי אורז
100גר חמאה
חצי כוס דבש
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס סוכר חום/לבן
כוס שומשום קלוי
150גר חלבה מפוררת
אופן ההכנה- קולים שומשום , ממיסים חמאה במחבת על אש קטנה,
מוסיפים טחינה,סוכר,דבש,ושומשום, בוחשים טוב טוב מורידים מהאש ומצננים קצת,
בקערה גדולה שופכים את הפיצפוצים, מפוררים את כל החלבה ומערבבים טוב טוב
(כמה שיותר חלבה יותר טוב, ופחות יתפורר).
לוקחים את שאר החומרים לאחר שהצטנן קל, יוצקים לתוך הקערה ובידים נקיות כמובן מערבבים טוב טוב את כל החומרים ביחד לכמה דקות,
טיולים ,רכיבות בארץ, ובעולם כולו, תמיד לזכור שחיוך אחד גדול שווה לאלף חיוכים נוספים!!