נושא: קמח תפוח אדמה

רד לסוף השרשור
facebook
נכתב ב - 18/04/2011 09:28:18
תאריך הצטרפות
12/12/2009
נושאים
7
תגובות
2
רציתי לדעת מה הארך הגליקמי של קמח תפוחי אדמה והאם זה פחמימות מורכבות תודה מראש

נכתב ב - 19/04/2011 12:29:17
תאריך הצטרפות
26/03/2007
נושאים
70
תגובות
307
היי, קמח תפוחי אדומה הוא קמח בעל ערך גליקמי מאוד גבוה, כמעט כמו לגלוקוז. מצרפת קישור לאתר עם כל הערכים הגליקמים: http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php חג שמח, יעל

אם אני לא סובלת קצת ברכיבה,אני לא נהנית (עליות רבותיי,עליות!)...(:
נכתב ב - 19/04/2011 15:48:15
תאריך הצטרפות
12/12/2009
נושאים
7
תגובות
2
לפי מה שהבנתי תפוח אדמה זה פחמימות מורכבות(תקני אותי אם אני טועה ) כי יש בהם הרבה עמילן זה נכון?

נכתב ב - 19/04/2011 17:12:10
תאריך הצטרפות
26/03/2007
נושאים
70
תגובות
307
היי, אכן תפוחי האדמה שייכים לפחמימות המורכבות (כמו כל מזון עמילני אחר), אך בהיבט של האינדקס הגליקמי - עדיין בעלי ערך גליקמי גבוה. חשוב לדעת שלעתים כדאי להסתכל לא רק על הערך הגליקמי של המזון בלבד, אלא על מרכיבים נוספים שמשפיעים על פרמטר זה, כגון: צורת הבישול (אפייה, טיגון, בישול), הרכב הארוחה כולה (יש ירקות? יש חלבון?) ועוד. יעל

אם אני לא סובלת קצת ברכיבה,אני לא נהנית (עליות רבותיי,עליות!)...(:
נכתב ב - 04/04/2012 15:51:46
תאריך הצטרפות
28/03/2012
נושאים
0
תגובות
4
אפשר לשתול תפוח אדמה ושיצא לי ממנו משהו?

אני לא מזמן עשיתי איזה מתכון של תפוח אדמה מוקרם בתנור ויצא לי מדהים, באותו היום החלטתי שאני רוצה לשתול בבית תפוח אדמה.

איך אני עושה את זה? אתם יכולים לעזור לי בזה?